De Berkey fabrikant heeft een rechtszaak aangespannen tegen de EPA om een einde te maken aan de vervolging van Berkey waterfilters op basis van diens besluit dit jaar om Berkey waterfilters te behandelen alsof het pesticiden zijn in plaats van waterfilters. De EPA heeft inmiddels al opdracht gegeven om het grootste magazijn van Berkey te sluiten. Zie onze blogpost voor meer informatie. .

Roestvrij Stalen Berkey Kijkglaskraantje

99.00

Het roestvrij stalen kijkglaskraantje is zowel mooi van vorm als functioneel. Het glazen buisje geeft precies aan hoeveel water in het onderste vat zit, zodat je precies weet wanneer het tijd is om te hervullen. Het advies is om de Berkey weer te vullen als het onderste vat leeg is. Op deze manier wordt de hele filter gebruikt bij elke nieuwe vulling.
Het kraantje zelf is gemaakt van hoge kwaliteit 304 roestvrij staal. Alle afsluitdoppen en leertjes zijn gemaakt van silicone, de afsluitkleppen zijn ceramisch.

Kies een Maat
99.00

19 cm. Roestvrij Stalen Berkey Kijkglaskraantje kan worden gebruikt met de volgende Berkey waterzuivering systemen; Travel Berkey en Big Berkey.

25 cm. 
Roestvrij Stalen Berkey Kijkglaskraantje kan worden gebruikt met het Berkey waterzuivering systeem; Royal Berkey.

33 cm. 
Roestvrij Stalen Berkey Kijkglaskraantje kan worden gebruikt met de volgende Berkey waterzuivering systemenImperial Berkey en Crown Berkey.