Black Berkey Primer

37.00

Maakt het gebruiksklaar maken gemakkelijk

Geen kraan of stromend water nodig

Maakt de filter poriën met gemak schoon

Speciaal voor de Black Berkey filters ontworpen

37.00

De Black Berkey primer is een pomp om handmatig de Black Berkey filters gebruiksklaar te maken, dus zonder kraan of waterslang. De perfecte oplossing voor degenen met een ongeschikte kraan of te kleine gootsteen, of voor reizigers die geen stromend water tot hun beschikking hebben. Het gebruiksklaar maken van de Black Berkey filters zorgt ervoor dat de filters eerst helemaal doordrenkt worden met water, zodat waar dan ook, schoon water kan worden geproduceerd.

Video Black Berkey Primer Handleidingc


De Black Berkey Primer blaast de filters ook schoon (zuivert) met lucht inplaats van water om de poriën aan de buitenkant te reinigen. Bij het schoonblazen van de Black Berkey filters worden deeltjes verwijderd die zich na lange tijd van gebruik hebben opgestapeld. Ook verkort het met lucht doorblazen de tijd die nodig is voor het drogen van de filters voordat ze kunnen worden opgeborgen.

De Black Berkey Primer is heel gemakkelijk schoon te maken met een gewone oplossing natuurlijk reinigings- of afwasmiddel en warm water. Spoel vooral alle onderdelen grondig af en laat ze heel goed drogen voordat u ze op een koele, donkere en droge plek opbergt. Stel de Black Berkey Primer niet bloot aan direct zonlicht want UV licht ruïneert het produkt, en zet het ook niet in de magnetron.

De Black Berkey Primer is speciaal voor de Black Berkey filters ontworpen en niet bedoeld voor gebruik bij andere met zwaartekracht werkende filters.