De Berkey fabrikant heeft een rechtszaak aangespannen tegen de EPA om een einde te maken aan de vervolging van Berkey waterfilters op basis van diens besluit dit jaar om Berkey waterfilters te behandelen alsof het pesticiden zijn in plaats van waterfilters. De EPA heeft inmiddels al opdracht gegeven om het grootste magazijn van Berkey te sluiten. Zie onze blogpost voor meer informatie. .

Travel Berkey Waterfilter

429.00

Inclusief 2 Black Berkey waterfilters

Geschikt voor: 1-2 mensen
Opslag Capaciteit: 5,7 liters
Hoogte: 47 cm
Diameter: 19 cm
Gewicht: 2,7 kg

Doorloopsnelheid: 2 filters 10,4 l./uur*

We hebben ook Vervangingsfilters op voorraad.


Gratis Bezorging in de EU

Kies een Afgeprijsd Accessoire
429.00

Het compacte Travel Berkey waterfilter systeem is het perfecte apparaat voor gebruik op reis, zoals kamperen, reizen met een caravan, of in onverwachte noodsituaties. De Travel Berkey is ook zeer geschikt voor een één-persoons huishouden.

Het Travel Berkey waterzuivering systeem kan worden geleverd met een afgeprijsd accessoire naar keuze. Voor een beschrijving van de accessoires zie: RVS Water View Kijkglaskraantje, PF-2 Fluoride/Arsenicum filters, Roestvrijstalen Kraantje, Berkey Standaard, Berkey Primer of Berkey Onderdelen set.

Dit krachtige waterfiltratie systeem zuivert zowel behandeld als onbehandeld water van bronnen zoals meren, beekjes, stilstaande vijvers en waterbronnen in derde wereldlanden, waar de regulering –op z’n best- beneden niveau geacht mag worden. Geschikt voor allerlei activiteiten buitenshuis en een must in onherbergzame gebieden zonder elektriciteit, waterdruk of gezuiverd water.

De Travel Berkey is in enkele minuten in elkaar gezet, zonder gereedschap, elektriciteit, waterdruk of loodgieterij.

De Travel Berkey is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.


Het Travel Berkey waterzuivering systeem verwijdert volledig alle virussen, pathogene bacteriën, cysten en parasieten en onttrekt schadelijke chemicaliën zoals herbiciden, pesticiden, organische oplosmiddelen en schoonmaakmiddelen. Hij reduceert tevens nitrieten en zware metalen zoals lood, kwik, aluminium en cadmium. (Zie welke verontreinigingen verwijderd worden door de Black Berkey waterfilters). Dit systeem is zo krachtig dat het rode kleurstof uit het water kan verwijderen zonder de heilzame mineralen te elimineren die uw lichaam juist nodig heeft. Geen waterzuiverings-systeem kan, voor zover wij weten, deze prestatie nadoen.

Het in hoogglanzend roestvrij staal uitgevoerde systeem is gebouwd volgens de meest recente technische verbeteringen, en is uitgerust met Black Berkey waterfilters. Het bovenste vat schuift in het onderste tijdens transport en is slechts 30,5 cm hoog.

Elke duurzame Black Berkey waterfilter gaat mee voor maximaal 11.350 liter (22.700 liter per set van 2). Bij een gebruik van 38 liter per week is dat gelijk aan 600 weken. Dat is meer dan 11,5 jaar schoon water!

Opgesteld met 2 Black Berkey waterfilters kan de Travel Berkey 10,4 liter gefilterd water per uur te leveren.*

*De doorloopsnelheid van het water is berekend voor een vol bovenste vat. De doorloopsnelheid vermindert wanneer het waterniveau in het bovenste vat lager wordt. Het is ondoenlijk om het bovenste vat altijd vol te houden, dus de doorloopsnelheden zijn in de praktijk altijd lager dan hier vermeld.