De Berkey fabrikant heeft een rechtszaak aangespannen tegen de EPA om een einde te maken aan de vervolging van Berkey waterfilters op basis van diens besluit dit jaar om Berkey waterfilters te behandelen alsof het pesticiden zijn in plaats van waterfilters. De EPA heeft inmiddels al opdracht gegeven om het grootste magazijn van Berkey te sluiten. Zie onze blogpost voor meer informatie. .

Coldstream Keramische FTO Plus-filters

Coldstream Keramische FTO Plus-filters

79.00

Set van 2 filters
Mineralen en electrolyten blijven in het water
Verwijdert ook fluoride, PFAS en micro-plastics
Past ook in Berkey systeem
Levensduur filter gemiddeld 6 maanden

79.00

Deze filter kan ook gebruikt worden in Berkey Waterfilter Systemen. Het kan niet gebruikt worden in een systeem dat werkt met waterdruk (aansluiting onder het aanrecht). De Coldstream FTO Plus keramische waterfilter bestaat uit twee delen. De speciaal ontworpen unieke keramische buitenlaag die bescherming biedt tegen bacteriën en PFAS, stofdeeltjes en microplastics verwijdert. De binnenkant bestaat uit zwarte fijnkorrelige koolstof. Deze filter beschermt tegen o.a. fluoride, zware metalen en chemische stoffen. Installeer een FTO Plus filter in uw Berkey systeem om u te verzekeren van veiliger en gezonder drinkwater met een heerlijke smaak. Ideaal voor thuis, in de gym en wellness centrum, off-grid huizen, ook geschikt in de buitenlucht en voor internationale hulporganisaties.

De testen van onze producten worden uitgevoerd volgens NSF voorschriften welke ontleend zijn aan adviezen van de WHO. Echter, de NSF stelt veel hogere eisen wat betreft verwijdering van vervuiling voor veilig consumptie niveau dan de WHO. Dit biedt de grootst mogelijke zekerheid dat onze filters op hoog niveau functioneren waar zij ook maar gebruikt worden. Onze resultaten laten onomstotelijk zien dat het gefilterde water niet alleen voldoet aan veiligheidseisen voor schoon drinkwater, maar dat de resultaten vaak ver uitsteken boven het niveau dat als minimum beschouwd wordt.

Product testen van Coldstream worden uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium en de resultaten laten zien dat onze filters effectief vervuilingen verwijderen uit watervoorzieningen waar ook ter wereld. Zie voor alle testresultaten : Coldstream FTO Filter test resultaten.