De Black Berkey Voedselkleurstof Test

De rode voedselkleurstof test stelt u in staat om zelf te zien hoe sterk de zuiveringskracht van de Black Berkey waterfilters is. Veel bedrijven die waterfilters verkopen beweren dat die goed zijn zonder dat u het kunt verifiëren. Bij Berkey waterfilters is er de extra mogelijkheid voor klanten om zelf te controleren of ze doen wat ze beloven. De voedselkleurstof test is uiterst nuttig voor zowel nieuwe als oude klanten om zich ervan te verzekeren dat de Berkey waterfilters werken naar behoren.

Voor nieuwe klanten: Het toont de geweldige zuiveringskracht aan van Berkey waterfilters, maar ook kan men zo zien of het systeem juist in elkaar is gezet.

Voor bestaande klanten: Het is een goede manier om zich ervan te verzekeren dat de filters nog steeds goed functioneren. Hoe lang de oorspronkelijke Berkey waterfilters ook in gebruik zijn, of het nou 5 of 10 jaar is, deze test kan altijd worden uitgevoerd om te controleren of de filters aan vervanging toe zijn. Het is het beste om daarbij een glas onder elke filter te plaatsen. Zo kunt u gemakkelijk de filter vinden die eventueel niet meer goed werkt.

Met andere zuiveringssystemen moet de klant maar aannemen dat hun filters nog naar behoren werken, of tijd en geld spenderen om dure watertests uit te laten voeren.

De voedselkleurstof test moet worden gedaan na het gebruiksklaar maken van de Black Berkey waterfilters.

De Test

Wegens het feit dat rode kunstmatige voedselkleurstof om gezondheidsredenen in de EU en UK verboden is wijken de instructies voor de rode voedselkleurstof test af van de instructies die u vindt op de Amerikaanse Berkey installatie pagina.

Volgt u de hier volgende instructies.

Gebruik alleen rode voedingskleurstof, verkrijgbaar in kleine 38-50ml flesjes, zonder toevoeging van glucose, suikers of verdikkingsmiddelen. Deze is te verkrijgen in alle supermarkten of Aziatische voedingswinkels. Gebruik niet Dr. Oetker gel food color bright red of enig andere voedingskleurstof die gel bevat.

Vul het bovenste vat van een Travel, Light, Big of Royal Berkey met water en voeg een 1/4 theelepel rode voedselkleurstof toe, goed roeren. Voor een Imperial of Crown Berkey gebruik een 1/2 theelepel. Het water moet een lichte roze tint hebben. Als de rode kleurstof volledig wordt verwijderd werkt uw systeem correct. Zo niet, controleer dan of de vleugelmoeren en de stoppen goed zijn aangedraaid en voer de test opnieuw uit.

Als u nog vragen heeft aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Berkwy Water Filters